Internationaal transport specialist Frankrijk, Duitsland Belgie

Internationaal transport specialist Frankrijk, Duitsland Belgie

Frankrijk

Internationaal transport naar Frankrijk - In dit land zijn wij kind aan huis. Dagelijks vertrekken wij met meer dan tien wagens naar dit land welke op de lijst van exportlanden de vierde positie inneemt, na Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Aan de distributie in dit land worden hoge eisen gesteld: zeker in de food-industrie dienen wij tijdsafspraken te maken met ontvangers en gelden er vaak per specifiek losadres ook specifieke procedures. Kennis van de Franse taal is daarbij onontbeerlijk en is dus bij ons aanwezig . Niet alleen bij onze planning maar ook bij diverse chauffeurs.

Wij leveren zowel complete ladingen(FTL) als deelzendingen (LTL) af in Frankrijk. Bijna altijd rechtstreeks in eigen beheer en op een enkele uitzondering na zonder tussenkomst van een agent of extra overlaadpunt. Ook hier bieden we de mogelijkheid voor het ruilen van europallets.

Duitsland

Ook deze voor Nederland belangrijke handelspartner is van groot belang voor Brant Visser. Onze wagens zijn elke dag in geheel Duitsland te vinden en zijn op pad met zowel complete- als deelzendingen. Pünktlichkeit kenmerkt ook hier onze dienstverlening want in Duitsland is tijdige aankomst een logistieke eis. Iets wat niet altijd gemakkelijk is door de toenemende verkeerscongestie in dit land.

In Duitsland leveren wij bijna ook alles rechtstreeks vanaf opdrachtgever of via onze crossdock en wordt er alleen bij kleine zendingen gebruikt gemaakt van een Duitse partner.

Overige Landen

Natuurlijk kunnen wij ook uw (weg)transport naar andere landen in Europa voor u verzorgen. Wij werken dan samen met landenspecialisten die hun gebied door en door kennen en min of meer op dezelfde manier werken als wij dat doen. Uw zending naar elk ander land in Europa is bij ons in vertrouwde handen en verzorgen we van a tot z.
Informeer naar de mogelijkheden en tarieven van uw transportaanvragen bij Peter vd Werf via 0513-727021