markten

markten

Vanuit onze locatie in Heerenveen verzorgen wij voor vele gerenommeerde opdrachtgevers distributieactiviteiten binnen en buiten Nederland. De wijze waarop wij dit doen verschilt sterk per klant. Daarin zit onze kracht: service en maatwerk.

Wij beschikken over een ruimte vloot eigen wagens in diverse uitvoeringen die uw product naar uw afnemer in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk brengt.  De nadruk ligt hierbij op palletvervoer maar ook voor goederen met langere lengtes draaien wij onze hand niet om. 

Veel van onze distributieactiviteiten zijn “food” of “food gerelateerd” gericht. Veel van onze opdrachtgevers leveren eind- maar ook halffabricaat aan voedselverwerkende bedrijven. Bovendien zijn wij kind aan huis bij diverse retailbedrijven in eerder genoemde landen. Hiervoor hebben wij onze certificeringen op orde. Ons bedrijf voldoet zowel aan de ISO als de BRC-norm.  

Niet alles wat wij opslaan en vervoeren heeft met food te maken. Zo vervoeren wij ook veel andere hoogwaardige materialen waarbij punctualiteit en leverbetrouwbaarheid belangrijk zijn. Vermeldenswaard is bovendien dat wij op beperkte basis goederen vallend onder de ADR-wetgeving vervoeren. Voor deze separate activiteit hebben wij een aantal wagens voorzien van een gevaarlijke stoffen uitrusting en zijn de daarvoor ingezette chauffeurs opgeleid.

markten

Registratie

Het transport management systeem geldt als de spil in het gehele transportbeheer. Alle gegevens van een order worden via speciale software rechtstreeks gekoppeld aan het transport (wagen en chauffeur). De chauffeur is hiermee optimaal geïnformeerd en kan zich zo focussen op de hoofdtaak: het verzorgen van het transport.

markten

NATIONAAL

Dagelijks vertrekken wij naar alle windstreken in Nederland en Belgie

Lees verder
markten

Internationaal Transport

Dagelijks vertrekken wij met meer dan 30 wagens naar Frankrijk en Duitsland

Lees verder
markten

Groot Volume

Van oudsher is grootvolumevervoer één van de specialeiten van Brant Visser

Lees verder